Kennelnaam Heritage Black Diamond foto1
Specialisatie Grote poedel, Toy
Eigenaar Lienke Luthart
Adres Ruigendijk 8, 3234 LC Tinte
Telefoon (+31) (0)652 403990
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Info Ik woon in Brielle samen met mijn vriend, mijn 2 grote poedels en 1 van mijn toypoedels. De andere toypoedel woont bij mijn ouders.
Ik ben als kind zijnde, vanaf mijn geboorte, opgegroeid met o.a. een dwergpoedel. Na zestien (!) jaar hebben wij afscheid van haar moeten nemen.

Lees verder...

Na een paar jaar nam toypoedel Sascha haar plaats in. Eenmaal een poedel, altijd een poedel.
Mijn passie was het trainen van paarden, maar door twee ernstige ongevallen tijdens dit werk moest ik naar ander werk omzien. Mijn vriend vond één poedel wel wat weinig (dat komt vaker voor), dus kwam Loulou er bij. Een grote zwarte poedel. Die wilde ik zelf gaan trimmen. Mijn moeder was al dertig jaar trimster, dus ik heb het niet van een vreemde.
Ik volgde met succes een hondentrimopleiding. En dat smaakte naar meer. Ik neem actief deel aan shows en trimwedstrijden met mijn poedels en won er prijzen mee. Na mij een aantal jaren verdiept te hebben in het ras, zowel de Grote poedel als de Toypoedel heb ik in 2013 mijn eerste nestje toypoedels gefokt, dit nog zonder kennelnaam, maar wel volgens de spelregels van de NPC.

Begin 2015 heb ik mijn kennelnaam aangevraagd. Ik hanteer het fokreglement van de vereniging.
De gezondheid staat hierbij voorop en van alle poedels waarmee ik fok zijn de vereiste testrapporten aanwezig. Daarnaast spelen schoonheid en een goed karakter ook een belangrijke rol. Ik fok uit liefhebberij af en toe een nest Grote poedels en heel af en toe Toypoedels.
De pups worden binnenhuis in de woonkamer geboren en opgegroeid. En de pups worden natuurlijk door mij de eerste periode van de socialisatie gesocialiseerd, zodat het leuke speelse vrije pups zijn als ze het nest mogen verlaten. Daarna is het aan de nieuwe eigenaar om de socialisatie te onderhouden en verder uit te bouwen zodat men nog vele jaren plezier kan beleven aan 'mijn' pups.

kaart

 

Purple Line

up

 

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter