Wachtlijst poedelpups

poedelpupsAls rasvereniging willen we graag weten wie er op zoek is naar een poedelpup en wat voor kleur en maat (slag).

Om dat te weten te komen zijn we enkele maanden begonnen met het aanleggen van een wachtlijst. Met het invullen van een vragenlijst kun je aangeven hoe jouw gedroomde pup er uit moet zien.

Bijna zeshonderd poedelliefhebbers hebben inmiddels hun wensen kenbaar gemaakt. Hartelijk dank daarvoor! We wisten wel dat ons prachtige ras erg geliefd is, maar het aantal reacties heeft ons toch wel beetje verrast. 

Dankzij al die met veel enthousiasme ingevulde vragenlijsten kunnen we precies de juiste mensen op de hoogte houden wanneer er een nestje pups in aantocht is van een bepaald slag en een bepaalde kleur. Die kunnen dan een pup reserveren. Hoeveel reutjes en teefjes er in een nest zullen zitten weten we natuurlijk niet. Dat is ook voor de fokkers altijd weer een verrassing. 

En we doen het niet voor niets:  "Compliment voor de wijze waarop jullie alles organiseren!", zo luidt één van de reacties. Zeker als er een pup kon worden aangeschaft via de wachtlijst.

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via onderstaande vragenlijst.

Je hoeft geen lid te zijn van de NPC, maar bedenk wel dat leden voorrang genieten bij het maken van een reservering.  Leden ontvangen een emailbericht, nog voordat het (verwachte) nest wordt gepubliceerd op de website. Bedenk evenwel dat de fokker uiteindelijk bepaalt wie de opvoeding van zijn of haar pups af mag gaan maken.

Heb je een pup of herplaatser kunnen bemachtigen? Gefeliciteerd! Om de wachtlijst actueel te houden kun je ons laten weten hoe je nieuwe huisvriend er uit ziet en waar hij/zij vandaan komt.

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter