Ook hier zijn poedels heel goed in....

Suppen!

Enkele tientallen jaren geleden ontdekten we dat je met een zogenaamde surfplank leuke dingen kon doen.

Met de 'deuren' van toen blijkt nog meer mogelijk: haal het zeil er af, pak er een peddel bij en zet een poedel op het voorste gedeelte.

Resultaat: dolle pret!

poedelpeddel1Op zondag 17 juli j.l. was het dan eindelijk zover, de workshop poedelpeddelen nabij Loosdrecht was aangebroken.

Man, wat was het een genot om weer lekker op het water te zijn en dit keer niet alleen, maar met onze nieuwsgierige krullenbollen en hun lieve baasjes.

Gelukkig was iedereen mooi op tijd! Nadat we allemaal een goodiebag in ontvangst hadden genomen, met voor de honden een tube smaakvolle zalmpasta voor onderweg op het supboard en poepzakjes inclusief dispenser, konden we op de boot stappen om naar het privé-eiland te varen. Daar konden we, na een grondige en duidelijke uitleg van onze instructrice Ingrid Kroon, rustig en met beleid met onze honden op het supboard plaatsnemen.

Na pakweg een half uurtje op het water kregen we van Henri - de man van en steun en toeverlaat van Ingrid - nog wat te drinken en wat lekkers.

Wat hebben we er allemaal van genoten! Alle honden deden het super goed voor hun eerste keer, zelfs toen er nog een piepkleine windhoos met heel plaatselijk keiharde wind opstak, waardoor je water en gedroogd gras door de lucht zag zwieren! De natuur blijft prachtig en indrukwekkend.

poedelpeddel2Nadat we na afloop allemaal voldaan waren, en ook best wel rozig geworden, hebben we ons felbegeerde certificaat in ontvangst genomen en zijn we weer terug huiswaarts gegaan.

Warme groet van Marcel & Alexandra

En een vette lik van Odin & Monty 👍

 

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter