Verwachte nesten

Hieronder vindt je per provincie de nesten. Alleen de provincies, waarin bij de NPC aangesloten fokkers wonen, staan in de lijst.

Heeft een provincie een groene markering, dan worden er nog nestjes pups verwacht.

Is de markering rood, dan hoef je in die provincie niet verder te zoeken.

Zijn er binnen een provincie meer nesten, dan geldt dezelfde markering per nest.

 

up

 

Geboren nesten

Hieronder vindt je per provincie de nesten. Alleen de provincies, waarin bij de NPC aangesloten fokkers wonen, staan in de lijst. Heeft een provincie een groene markering, dan zijn er nog pups te koop. Is de markering rood, dan hoef je in die provincie niet verder te zoeken. Zijn er binnen een provincie meer nesten, dan geldt dezelfde markering per nest.

Betekenis testuitslagen

Van de ouders van een nestje zijn de uitslagen vermeld van de tests op erfelijke aandoeningen. Je ziet daar meestal staan: 'A' of 'vrij'. Dat betekent: beter kan niet. Van de dekreuen die op de website staan kun je die testuitslagen ook inzien. Daarin staat soms 'normaal' of 'NN'. Dat is hetzelfde als 'vrij'. Meer uitleg over erfelijke aandoeningen vind je hier.

 

 


Purple Line

up

Waar zijn pups beschikbaar?

poedelpupsAlles gelezen over het kopen en opvoeden van een pup? Dan weet je ook waar je een pup van topkwaliteit kunt vinden.

Op deze plek vindt je waar een nestje pups wordt verwacht, of waar ze al geboren zijn.

Een gezonde pup komt uit een door de NPC goedgekeurd nest.

Mis je een nest in de lijst ?

Dat kan verschillende redenen hebben.

Misschien heeft de fokker gekozen om het nest niet te laten vermelden omdat de pups al een nieuwe eigenaar hebben. Dan zul je dus verder moeten zoeken.

Misschien vindt de fokker de regels van het fokreglement te streng, en laat daarom het nest niet keuren. Dan staat het nest dus om die reden niet in de lijst.

En dan kun je je afvragen waarom de fokker denkt dat de regels voor hem of haar niet van toepassing zijn.

Purple Line

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter