Wandelingen

Wandelen met een heel roedel aan poedels in een mix van alle mogelijke maten en kleuren, dat moet je een keer hebben meegemaakt.

Een zomerse tocht door een braakliggend industriegebied langs de Nieuwe Waterweg, een eind rennen langs het strand in het najaar, overvallen worden door een winterse sneeuwbui in de Drunense duinen, het is maar een greep uit de tochten die in verenigingsverband in de afgelopen jaren werden gemaakt.

Niet alleen hebben de honden dikke pret, maar ook is het een uitgelezen mogelijkheid om in een losse sfeer met andere leden van de club kennis te maken, zonder de spanning van een kampioensclubmatch of het stemmen over soms lastige kwesties tijdens een algemene ledenvergadering.

Agenda komende wandelingen

Plan zelf een wandeling

Weet je een mooi wandelgebied, waar honden naar hartelust rond mogen rennen, en waar aan het begin of ergens halverwege een restaurant of café staat waar honden welkom zijn (al is het maar op het terras)? Voldoende (gratis) parkeerruimte is ook wel handig. Ja? Niets houdt je dan tegen om een wandeling te organiseren. Onze poedels zullen je eeuwig dankbaar zijn. Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Impressies eerdere wandelingen

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter